Psycholoog Elisa van der Duim

Mijn naam is Elisa van der Duim en ik werk als psycholoog op locatie Leeuwarden en Sneek van Psychologisch Centrum. Ik ben geboren en getogen in Friesland en woon hier ook met veel plezier. Naast mijn werk als psycholoog ben ik opgeleid tot (Vinyasa) yoga docent, speel ik vaak (bord)spellen en reis ik graag.

Ik ben opgeleid HBO Toegepast psycholoog, gericht op kind- en jeugdpsychologie. Hier heb ik veel met jongeren gewerkt op het gebied van zelfontwikkeling en -ontplooiing. Na mijn opleiding heb ik de universitaire master Klinische Psychologie gedaan. Ik werk in de praktijk vooral met jongeren en volwassenen, waarbij ik o.a. geschoold ben in cognitieve gedragstherapie.

In de gesprekken kijk ik graag samen met jou naar jouw hulpvraag, maar ook naar de dingen die al goed gaan. Ik zie de behandelingen als een samenwerking waarin jijzelf de expert bent in je eigen leven als uniek persoon. Samen geven we invulling aan de sessies en de punten waaraan jij wil werken. Ik werk graag in een veilige sfeer waarin wij beiden eerlijk en open naar elkaar kunnen zijn.