Wanneer ga je in relatietherapie?

Relatietherapie kun je natuurlijk gebruiken om je relatie te redden, om problemen op te lossen, maar ook als opfrisbeurt of om netjes uit elkaar te gaan. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om in therapie te gaan, want relaties zijn belangrijk in het leven van mensen.

Maak jij je al langer zorgen over jullie relatie?
  • Heb je het gevoel dat jullie in een sleur zijn beland?
  • Hebben jullie al langere tijd last van spanning?
  • Ben je seksueel uitgekeken op je partner?
  • Ben jij of je partner misschien vreemd gegaan?
  • Merk je dat je behoefte hebt aan meer ruimte of juist meer verbinding in jullie relatie?
  • Heb je het gevoel steeds weer in dezelfde valkuilen te stappen met je partner?

Vaak is een vastgelopen communicatiepatroon de oorzaak. In relatietherapie gaan we samen met jullie aan de slag om dit te doorbreken. We kijken in de therapie naar wat er speelt en welke benadering daar het beste bij past.

Hulp bij het beëindigen van een relatie

Is werken aan je relatie al een gepasseerd station en wil je hulp om de relatie op een gepaste manier af te ronden? Zeker als er kinderen in het spel zijn, is het maken van afspraken essentieel. Psycholoog Sneek helpt je met het maken van een ouderschapsplan en bij het vormgeven van deeltijd ouderschap.

Wil je aan je relatie werken?

Neem contact op met Psycholoog Sneek, Onze therapeuten helpen jou en je partner om aan je relatie te werken. Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 13 uur voor een afspraak: 0515-740828.

Neem direct contact op met Psycholoog Sneek!