Nare gedachten en dwanghandelingen

Heb jij last van steeds terugkerende gedachten die je maar niet los kunt laten? Dit uit zich misschien bij jou in het veelvuldig schoonmaken, twintig keer per dag of meer je handen wassen, lichtknopjes aan en uit blijven doen, ramen en deuren controleren of ze nu echt dicht zijn.

Je vertrouwt je eigen handelingen niet meer. Uiteindelijk word je helemaal gek van jezelf omdat je er niet meer mee op kunt houden.

Obsessief compulsieve stoornis

Probeer jij met je dwanghandelingen te voorkomen waar je eigenlijk bang voor bent? In onze psychologenpraktijk noemen we de combinatie van nare gedachten en de dwanghandelingen ‘obsessief compulsieve stoornis’.

We kunnen je in de intakefase uitleggen wat de oorzaak is van je obsessieve handelen en denken en maken een plan van aanpak om je obsessies te verminderen. Hierdoor voel je je eindelijk weer rustig in je hoofd en heb je weer tijd voor andere dingen!

We staan voor je klaar

Neem contact op met Psycholoog Sneek want je bent bij ons aan het juiste adres om van je dwangklachten af te komen. Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 13 uur voor een afspraak: 0515-740828.

Neem direct contact op met Psycholoog Sneek!